Alla inlägg den 9 maj 2008

Av Angie - 9 maj 2008 19:27

Av Angie - 9 maj 2008 16:00
Cyanide and Happiness, a daily webcomicCyanide & Happiness @ Explosm.net

Av Angie - 9 maj 2008 15:58
Cyanide and Happiness, a daily webcomicCyanide & Happiness @ Explosm.net

Av Angie - 9 maj 2008 07:58

Jag var svintrött första minuterna när jag vaknade kl 7 men efter en kopp iskaffe så blev jag piggare. Det känns bra att gå till skolan idag för att det går så jävla bra just nu. Fick min närvarorapport igår av min mentor och jag har 82% närvaro! Det är jävligt bra. Endast 6% ogiltig frånvaro sedan resten är när jag vart sjukskriven. Dessutom har jag jävligt bra betyg på uppgifter som jag gjort, allt mellan G och MVG det är inte dåligt det. Sen så är det väl någon kurs jag inte är så säker på men jag bör inte få IG iallafall.

Var ner på stan igår och skulle få nytt recept på P-Piller men det fanns ingen barnmorska där så jag måste vänta till dropin tiden på onsdag, det börjar bli lite kris nu så jag måste fan komma ihåg att gå dit.

Efter stan så for jag upp till Josef, vi hade de så jävla mysigt =) Behövde inte springa till bussen den här gången när jag skulle åka hem som det vart sist. Men det var samma kärring som körde och hon är fett otrevlig! Vi med stadskort måste trycka udda-resa på timråbussen och de flesta tänker inte på det, och hon blir skitlack om man bara trycker busskortet och det inte funkar. "fattar du inte att du måste trycka udda?" " det kanske är dags att börja med det då" I väldigt bitchig ton, fan alla kan väl inte veta allt som busschaffisarna vet. Kärringjävel.


Idag har jag två redovisningar som jag hoppas kommer gå bra, jag har inte repeterat mitt arbete om Femåringar men det är mycket fakta så jag har ju iallafall gjort min del.. Vi är tre st i min grupp och alla verkar ha gjort de dom ska.

Jag gick igenom en inspelad redovisning på mig själv med mentorn igår, fan vad jobbigt det var att se sig själv på film! Jag fick MVG på redovisningen men hon vill att jag ska vara lite mer pigg och glad när jag pratar, för jag har en tendens att se trött och tärd ut.. Haha. Men jag hade faktiskt ingen bra dag den dagen.


Anyway, vet inte vad jag ska göra nu innan jag åker till skolan, blir väl att jag sitter här framför datorn. Aston sover så jag kan inte busa med han heller.

Cya later


Presentation

Omröstning

Saknar du någon just nu?
 Ja
 Nej
 Inte säker/Vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards