Alla inlägg den 13 maj 2008

Av Angie - 13 maj 2008 09:38

Jag vaknade åt helvete för tidigt idag, det visade sig att vi inte har någon svenska 10.10 idag. Great, det betyder att jag inte börjar förens 12.35 idag. Varför är jag då vaken nu? Varför klev jag upp 8.30? Dumt av mig att dricka kaffe innan jag riktigt tagit reda på om vi hade svenska eller inte för nu kan jag ju såklart inte somna om. Skulle behöva det, känns som att jag aldrig får sova ordentligt nu förtiden..

Jaha vad göra nu då? Johanna vill att jag kommer ner till stan men jag vet inte om jag pallar det, är trött och frusen. Ska träna sedan, först på idrotten sen på sporthallen (simma) så jag tänkte spara på krafterna idag. Gårdagen var fruktansvärd. Klev upp kvart i sju, åkte till skolan och hade endast 1½ timmars lektioner, när jag slutat skolan så hade jag teori på körskolan till kl 18 egentligen men vi drog över till unjefär 18.20 så självklart missade jag bussen och fick sitta på navet onödigt länge. Frös gjorde jag som fan, och då kommer det fram en svart väldigt full man som pratade med väldigt stark brytning. Självklart ville han prata med mig. Jag sa typ hela tiden " Jag fattar inte vad du säger", han fortsatte bara o malde på. Han var tydligen från norge, jo jävlar. Trodde att jag var från typ pakistan eller nått ?!?! Vafalls? Anyway, Josef ringde o räddade mig så jag snacka med han i telefon ett tag sen lessnade väl den svarte mannen och gick därifrån. Sköönt. Sen kom bussen efter typ 5 minuter så jag åkte hem och slängde i mig käk för ja va så jävla hungrig. Tänkte "jag lägger mig på sängen o lyssnar lite på musik o väntar på att Josef kommer o hämtar skärmen" men självklart somnade jag till och vart skrämd när han helt plötsligt stog inne på mitt rum. Haha minns inte vad jag sa men de va väl nått i stil med " vart fan kom du ifrån?"


Ja, gårdagen sög ordentligt. Hoppas dagen idag blir bättre, Linnea och ev. Maria ska komma förbi med Lilly (Linneas hund) och hälsa på Aston sedan, det blir nog roligt. Hoppas han inte blir rädd bara min lilla fishund. Han blir ju fan skrämd av grannhundarna hela tiden.


aja, får väl sätta mig o glo på tv eller ta ett bad eller nått. Cya later.

Presentation

Omröstning

Saknar du någon just nu?
 Ja
 Nej
 Inte säker/Vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards