Alla inlägg under maj 2008

Av Angie - 17 maj 2008 00:11

Fan vad jag saknar dig, jag tror att jag ska försöka ringa dig ikväll, jag har inte så mycket pengar och jag lär ju blir sentimental och svag innan jag hinner slå färdigt nummret. Men Jag tänker på dig iallafall.

Jag älskar dig som fan, trots att det säkert var minst två år sedan vi sågs sist... Fyfan syrran.. I need you so bad..

Av Angie - 16 maj 2008 23:38

När jag dör; minns mig, glöm mig aldrig, jag finns så länge ni minns.

Den här låten älskar jag


Jag älskar Anouk, hon representerar ALLT jag älskar när det gäller musik, förmodligen är det bara jag som förstår vad jag menar, men det är så. De som känner mig och står mig närmast vet vad jag menar.



Minns mig.

Av Angie - 16 maj 2008 07:47

Fyfan vad trött jag är, har värsta ont i käken också :S måste ha legat och gapat hela natten hahah.

Skönt att det är fredag iallafall, kanske kommer kunna sluta lite tidigare idag men annars så blir det senast kl 15.00 Vet inte än vad som händer i helgen, har värkligen INGEN aning alls. Skulle inte va fel och chilla lite heller.. Hade ju tänkt va med Linnea ikväll men så skulle hon jobba igen =/ Synd.
Hade jättemysigt med Josef igår =) Så jag är på bra humör nu, längtar tills jag träffar han sen idag. PussPuss



Haha, roliga polare man har asså ^^

Av Angie - 15 maj 2008 13:30

Kom hem för en liten stund sedan.. Sitter just nu och ringer upp till Unga Vuxna men de är upptaget hela jävla tiden. Tänkte snacka lite om medicinen och så, började käka den i morrse igen hade tre kartor kvar. Men jag känner endå att jag vill komma upp och prata med en läkare.


En annan sak, Josef fick lägenheten han kollade på, så det känns ju skönt. Slippa jävla skönvik asså. Skithåla.


aja, om en halvtimme stänger telefontiden så de är bäst att ja fortsätter ringa, sen ska ja hoppa i duschen!

Av Angie - 15 maj 2008 07:55

Jag mår lika dåligt fortfarande, tyvärr. Det var på gränsen att jag tog mig ur sängen förut. Jag hittade ett par kartor av sertralinen jag åt i sommras så jag tänkte ge det ett försök till. Sedan när jag har tid/ork ska jag ringa upp till sjukhuset och be om att få träffa en läkare.


Jag tänkte åka ut till Josef idag iallafall, vi träffades inte igår pga att jag var trött och deprimerad. Men han var och kollade på lägenheten iallafall och sa att den var fin. Hoppas det blir bra då.


aja, ska väl åka till skolan nu.

Av Angie - 14 maj 2008 21:41

Jag förstår inte hur jag kan betee mig på det här viset? Jag är fullt medveten om vilken fitta jag är och hur fel jag har men det finns ingen hejd på mig längre. Jag kan inte stoppa mig själv när jag börjar spåra ur.

Jag antar att jag kommer att bli ensam efter det här, efter den här depressionen har spökat färdigt står jag nog ensam på slutet. Jag har förmodligen hunnit såra alla som står mig nära vid det laget..


Förlåt. Förlåt. förlåt. förlåt.

Jag menade inte att förstöra allting, jag har den förmågan att dra ner andra när jag mår såhär.

Av Angie - 14 maj 2008 20:58

Vad fan är det för fel på mig?

Jag är på god väg att bli farligt deprimerad igen, och med det menar jag att jag kommer bli instabil och personlighetsförändrad. Ingen kommer vilja umgås med mig, ni kommer inte känna igen mig. Jag måste ta tag i det här innan det är för sent. OCH HUR JÄVLA MÅNGA GÅNGER HAR JAG INTE SAGT DET?! likt förbannat har de gått för långt och jag har hamnat på akutpsyk eller över medicinerat mig på egen hand. En period i sommras var jag på akutpsyk två gånger i veckan, MINST. Sedan så var jag på träffar på unga vuxna också lite då och då. Varje gång - ny medicin. Jag vill ha hjälp igen, ja vill ha min MEDICIN! FAAN

jag är så frustrerad att de går inte att beskriva med ord, jag har precis sabbat hela dan för Josef antar jag, eftersom ja lyckas starta värsta komplicerade konversationen över msn fast de inte var meningen. Känns som att jag bör blocka honom för hans eget bästa, innan ja säger nått dumt.


Se det här som en varning, de senaste dagarna har jag lyckats bra med att hejda mig när jag blir riktigt fly förbannad, men snart kommer jag inte kunna göra det längre. Det finns inget annat sätt för mig att uttrycka mig på när jag mår såhär än att bli elak och stöta bort ALLA i min närhet, ja kommer såra de flesta av er.....

Av Angie - 14 maj 2008 18:01
Cyanide and Happiness, a daily webcomicCyanide & Happiness @ Explosm.net

Presentation

Omröstning

Saknar du någon just nu?
 Ja
 Nej
 Inte säker/Vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards