Alla inlägg under december 2007

Av Angie - 12 december 2007 08:17

Godmorgon Angie in da house.

Fyfan asså, igår när jag skulle gå och lägga mig var jag på bra humör, sedan började jag bråka med Josef och allt blev förstört. Har inte sovit nått inatt =/ fan. Vilken jävla bra start på dagen! Hinkade i mig en kopp kaffe nyss på typ 30sek för att bli piggare men det hjälpte inte, jag hinner inte duscha innan jag ska åka heller..

Mitt ögonbryn gör ont, insåg igår att jag har en knöl i såret som det kommer var ut när man klämmer :S fick ut allt igår men nu måste det ju läka på nytt så de e lite störigt. Jävla piercingar... Ibland funderar jag på om jag aldrig skulle ha gjort dem.. Jag har iofs bara 4 st och alla sitter i ansiktet. aja, jag är fett less iallafall.. Hörs.

Av Angie - 12 december 2007 00:00

Nu har klockan precis slagit 00.00 det är alltså onsdag. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar göra alla saker jag måste hinna med imorgon (senare idag om man ska va noga). Jag saknar Josef så jag håller på att dö =( Fan jag borde ha träffat han idag.. Han verkar besviken. Imorgon ska jag våldta han Mohaha och sedan ska jag kela skiten ur honom!

Just nu mår jag bara illa för jag har suttit och tittat på riktigt sjuka klipp på bla youtube. fyfaan säger jag bara! Här är en sida för dig som gillar sjuka (och roliga) saker --> http://www.blarf.nu 

Oh crap. Nu blev jag erbjuden en snabbis utomhus i centrum. Ska man gå tro? fan jag kan inte =(

JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!

Av Angie - 11 december 2007 22:13

Sitter hemma fortfarande. Har inte rört mig en meter haha. eller jo kanske men jag har bara vart hemma o sett på tv hela dagen..

Ska iaf på teater imorgon med skolan, sen när jag slutat ska jag shoppa med farsan, efter det ska jag till mormor och käka sen hem till Josef. Pheew mycket att göra. Så blir det när man skjuter upp hela livet EN dag.

aja, vet inte vad jag ska skriva mer..

Av Angie - 11 december 2007 18:30

Jag kommer nog bara sitta hemma idag. Känner inte direkt för att göra något. Men man vet ju aldrig. För mig har dagen precis börjat. Kom precis på att jag har drömt rätt sjuka drömmar inatt igen, den här gången så var det en blandning mellan Las Vegas och NCIS haha. De enda två serierna jag brukar se. Fyfan vad skummt. Aja, ska se på tv nu. Igen. Alltså är det allt jag gör eller? Ser på tv och badar.. det är mitt liv. När jag inte är hemma så är jag hos Josef. fyfan vad enformigt mitt liv har blivit. Jag måste skaffa mig en lägenhet och ett jobb.

Av Angie - 11 december 2007 17:18

HejHej. Idag vaknade jag 15.30 :O helt sjukt. Aja, men har nyss badat i en timme unjefär, helt underbart. Tror att det är helt omöjligt att vara renare än jag är just nu. Jag som har hygien nojja trivs väldigt bra med mig själv just nu! Jag måste duscha varje dag, minst en gång. Annars blir jag helt tokig. Får ångest, kallsvettas, blir deprimerad osv.. På sommrarna är det värst, då duschar jag tre gånger på en dag ibland. Nu mår jag bra, är aldeless len och fin :) Unnade mig nått aldeless extra i badet också ;) Så mår fan great nu! hihi.


Hoppas att fler där ute har det lika bra som jag!


Av Angie - 10 december 2007 22:39

God afton. Kom precis hem från Josef, satt och kollade på nya My Name Is Earl avsnitt, och nu precis när jag kom hem börjar det ett gammalt på 6an. Som tur är så är det avsnittet värt nog att se igen, för det är så sjukt roligt! Det är ju prisonbreak också, men jag har slutat följa det.. Orkar lixom inte längre. Följer ingen av de gamla serierna jag var besatt av förut. Inte ens desperate housewifes eller greys anatomy :O Är typ aldrig hemma i tid. Det enda jag brukar lyckas se är Las Vegas. Aja, ska väl lägga mig o glo på tv, som vanligt. Ciao

Av Angie - 10 december 2007 18:24

I got someone who loves me *lalaa*

Sitter och kollar på Las Vegas, har precis tryckt i mig en pizza.. Jag som inte äter det i vanliga fall. Har iaf inte gjort det sen i sommras, men gott var det! aja, nu ska jag snart gå till Josef =) Har tänkt på honom hela dagen.

I luv him ^^

Av Angie - 10 december 2007 17:28



hahaha jag älskar dem här katterna! Det här är humor =)

Presentation

Omröstning

Saknar du någon just nu?
 Ja
 Nej
 Inte säker/Vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards